I THINK I WANNA MARRY YOU!

Trouwen doe je (in principe) maar 1x in je leven. Dus jullie huwelijksdag moet een van de mooiste herinneringen worden van jullie leven samen. Het belangrijkste onderdeel van deze bijzondere dag is de ceremonie. Dit officiële stukje moet iedereen voor altijd bijblijven. Dan wil je dus niet een saaie en monotone voordracht horen over jullie eerste ontmoeting. Nee, je wilt dat er emoties voelbaar en zichtbaar zijn bij zowel jullie naasten als jullie zelf. Als trouwambtenaar zal ik op deze bijzondere dag iedereen de liefde van top tot teen laten voelen.

Sinds ik in de trouwbranche werkzaam ben, heb ik zeker al zo'n 150 ceremonies bijgewoond. En ja, daar zaten een hele hoop ceremonies tussen die saai, stoffig en langdradig waren of zelfs waarbij de verkeerde namen werden genoemd. Tenenkrommend stond ik dan in een hoekje te vloeken in mijn hoofd. Het ergste wat je kan overkomen als bruidspaar. Toen ik dat een paar keer had meegemaakt wist ik zeker dat ik ooit zelfstandig trouwambtenaar wilde worden.

En daar zijn we dan! Met een afgeronde cursus van De Hippe Trouwambtenaar op zak, ben ik ervan overtuigd dat ik jullie ceremonie op een luchtige, liefdevolle en emotionele manier kan vormgeven. Maar dan niet standaard, want daar hou ik niet van. We vertellen jullie gasten uiteraard over jullie eerste ontmoeting maar vooral over alle mooie dingen die hebben plaatsgevonden tot het moment waar jullie nu staan. Dus het verhaal achter jullie en hoe jullie zijn geworden tot wie je bent. Daar betrek ik uiteraard jullie naaste familie bij want die kennen jullie als geen ander.

Die zichtbare liefde zal iedereen voelen!

Nadine van Done! by Dien staat als trouwambtenaar naast het bruidspaar. Ze gaan elkaar het jawoord geven
Bruidspaar kust elkaar na het jawoord op het strand

DE HUWELIJKSVOLTREKKING

Een ceremonie heeft altijd een standaard indeling. Binnen het tijdsbestek worden de gasten welkom geheten en het bruidspaar aangekondigd. Het bruidspaar maakt entree en daarna volgt er een speech waarin meestal de ontmoeting, de eerste kus en het aanzoek worden gedeeld met de gasten.

Aansluitend volgt het officiële gedeelte met het voltrekken van het huwelijk, de ringen, het tekenen van de aktes en natuurlijk de eerste kus als echtpaar. Je kunt de ceremonie op twee manieren doen, namelijk als wettelijke huwelijk of als ceremonieel huwelijk. Ik kan jullie in beide gevallen van dienst zijn. Hieronder vinden jullie de verschillende opties en bijbehorende tarieven.

Een standaard huwelijksvoltrekking duurt maximaal 30 minuten en kan worden bijgewoond door een bode. Indien aanwezig kan de huwelijksvoltrekking ook echt niet uitlopen. Binnen dit tijdsbestek is er ongeveer 10 minuten tijd om over jullie als bruidspaar te spreken, de overige 20 minuten zijn voor het officiële gedeelte zoals de huwelijksvoltrekking. Houd hierbij ook rekening met gemeentelijke leges die in rekening worden gebracht bovenop mijn kosten.

Kosten: € 650,- excl. reiskosten

Bij een ceremonieel huwelijk voeren we een toneelstukje op. Jullie trouwen dan voor de wet op een ander moment. Niemand weet dit, behalve jullie en ik. Dus we doen net of dit huwelijk echt is en tekenen ook aktes, samen met jullie getuigen. Het voordeel van dit type ceremonie is dat jullie op ieder gewenst moment kunnen 'trouwen', jullie persoonlijk verhaal wel 20 minuten duurt en jullie niet gebonden zijn aan de regels van een gemeente. We kunnen dus echt de tijd nemen voor jullie ceremonie.

Kosten: € 650,- excl. reiskosten

De vurige babsen

Een unieke ceremonie, dat wil iedereen. Maar wat wil je dan precies waardoor die ceremonie zo uniek wordt? Dat zal ik je vertellen; door twee trouwambtenaren die samen één ceremonie verzorgen!

Katja en ik zijn allebei trouwambtenaar. Zo gepassioneerd dat de vonken er vanaf vliegen, zeker als we samen iets doen! En daarom hebben wij onze krachten gebundeld. Onze dynamiek maakt ons anders dan anderen en daarmee willen we laten zien dat trouwceremonies niet standaard hoeven te zijn en zeker niet saai! 

​Wij doen de trouwceremonie dan ook helemaal samen. Ieder waar zij het beste in is. Dus ik neem jullie gasten mee in jullie verhaal alsof ze er zelf bij waren. Door een beeldend verhaal wordt het een feest van herkenning. En Katja zorgt ervoor dat de liefde gevoeld én gedeeld wordt. Door spontane trouwgeloften en lieve woorden los te peuteren bij iedereen. Want daardoor gaat de liefde nog meer stromen en creëren we een vuurzee van liefde. 

​Samen zorgen wij voor kippenvelmomentjes, tranen van geluk, mooie woorden in trouwgeloften, een warm gevoel van kruin tot teen en herkenning. De verbinding aangaan en verbonden voelen zijn onze sleutelwoorden. Jullie als bruidspaar in de hoofdrol maar een hele belangrijke bijrol voor jullie gasten. Gegarandeerd een uniek en onvergetelijk moment tijdens jullie droombruiloft!

Nadine van Done! by Dien en Katja van Waarom ik van je hou wisselen de geloftenkaartjes uit voor de ceremonie van M&M
Nadine van Done! by Dien luistert naar geloften van bruidspaar M&M. Bruidegom spreekt gelofte uit naar bruid op het strand
  • De ceremonie als eyecatcher van de dag
  • 2 creatieve, jonge en vlotte meiden die samen met jullie een uniek moment creëren
  • Jullie in de hoofdrol maar een belangrijke bijrol voor jullie familie en vrienden
  • Een vuurzee aan liefde waar de vonken vanaf spatten
  • Kippenvelmomentjes en de liefde voelen, zien en horen van kruin tot teen

Kosten: €975,- excl. reiskosten