EEN ONBEZORGDE DAG VOL LIEFDE EN AANDACHT

Als professioneel weddingplanner weet ik dat er een heleboel op je pad komt als je gaat trouwen. Je begint samen aan een nieuw avontuur. Maar voordat de grote dag daar is moet er enorm veel geregeld worden. Die organisatie doen jullie niet alleen want vaak worden jullie geholpen door de ceremoniemeester(s) die jullie hebben gevraagd.

Een eervolle maar ook stressvolle taak want op de dag zelf zijn zij voor alles verantwoordelijk. Dat betekent dat jullie als bruidspaar alles los moeten kunnen laten en dat zij als ceremoniemeester(s) heen en weer vliegen en best wat momenten missen van jullie mooie dag. Best zonde want meestal zijn ceremoniemeesters jullie beste vriendinnen, zussen of broers. Maar dat kan anders! Als professioneel weddingplanner kan ik jullie helpen aan een zorgeloze dag voor iedereen!

 

Vinden jullie de voorbereidingen voor jullie droombruiloft veel gedoe, zijn jullie bang om iets te vergeten of zijn jullie gewoon geen organisatietalenten? Dan zijn jullie bij mij aan het juiste adres. Met mijn kennis en ervaring weet ik van elke bruiloft een onvergetelijke dag te maken.

Of jullie nu willen trouwen op een kasteel of op een boerderij en of er een groot of klein budget beschikbaar is, ik help jullie met liefde die droombruiloft te realiseren! Ik werk op maat dus jullie kunnen zelf bepalen wat je zelf wilt doen en wat ik voor jullie mag regelen. Wat ik het belangrijkste vind is dat het jullie dag wordt, dus jullie bepalen en samen maken we er een onvergetelijke dag van!

Ceremoniemeester

Een professioneel ceremoniemeester is een must voor iedere bruiloft! Waarom? Je wil dat iedereen kan genieten van jullie grote dag. Samen met jullie! Stel je eens voor dat je zusje/vriendin ceremoniemeester is en de taart wordt geleverd tijdens het ja-woord of nog erger, die wordt niet geleverd... Ceremoniemeester zijn klink leuk maar het is een zware taak en deze persoon werkt zich uit de naad op jullie grote dag. Believe me, dat wil je je dierbare niet aandoen. Done! by Dien neemt deze taak met liefde op zich. Vooraf maken we kennis en bespreken we wat jullie belangrijk vinden op jullie grote dag. We gaan samen naar jullie trouwlocatie voor het detailgesprek en daarna ga ik aan de slag met het draaiboek. Op de dag zelf zorg ik ervoor dat jullie verwachtingen worden waargemaakt en jullie samen met jullie gasten optimaal kunnen genieten van jullie droombruiloft!

 

KOSTEN €1250 EXCL. REISKOSTEN

Tips & Tricks

Wil je heel graag alles zelf regelen met je ceremoniemeesters maar weet je niet waar je moet beginnen? Of wil je weten met welke dingen en deadlines je rekening moet houden?! Ik help jullie graag op weg zodat je zelf jullie bruiloft zonder stress kunt organiseren. Onder het genot van een kopje koffie dromen we weg bij de plannen die jullie hebben voor jullie grote dag. Tijdens een 2-3 uur durende brainstorm help ik jullie met:

  • de budgetbegroting
  • de dagplanning
  • een format draaiboek
  • alle handvatten die je nodig hebt om de organisatie van jullie bruiloft compleet te maken.

 

ADVIESGESPREK À €250

van A tot Z

Zijn jullie beide druk met jullie werk of gezinsleven? Of is plannen niet echt jullie ding? Geen probleem, ik neem graag alles voor jullie uit handen. En met alles bedoel ik dan natuurlijk ook echt alles! Ik doe het uitzoekwerk en regelwerk en jullie hoeven alleen maar keuzes te maken. Jullie kijken vanaf de zijlijn mee en bepalen natuurlijk zelf welke locatie het wordt, hoe jullie trouwkaart er uit komt te zien en wie er op jullie gastenlijst komt te staan. Ook gaan jullie zelf op pad voor de jurk, het pak en de trouwringen, maar verder zal ik alles voor jullie regelen. Tijdens een kennismakingsgesprek zullen we in kaart brengen wat jullie wensen en budget zijn en van daaruit gaan we verder.

 

HET PLANNEN VAN EEN VOLLEDIGE BRUILOFT IS MAATWERK.

 

PRIJS VANAF €3000,-

EEN ONVERGETELIJKE DAG

Ik wil dat jullie niks vergeten te regelen, dat jullie verwachtingen van de dag realistisch zijn en dat jullie dag verloopt zoals jullie het voor je zien. Ik wil dat jullie en jullie gasten kunnen genieten van de dag. Dat niemand zich ergens zorgen over hoeft te maken én ik wil alleen maar blije gezichten zien en de liefde voelen. Want als jullie genieten, jullie gasten blij zijn en ik de liefde voel, dan ben ik gelukkig en ga ik aan het einde van de dag met een tevreden gevoel naar huis. Dan is die gedroomde bruiloft een onvergetelijke dag geworden waar jullie nog jaren met warme gevoelens aan terugdenken. En dat is waar ik het als weddingplanner voor doe!

 

 

WAT KUN JE VAN MIJ VERWACHTEN?

Een huwelijksdag om nooit te vergeten! Hoe? Door:

  • Persoonlijke aandacht en begeleiding
  • Bruiloftvoorbereidingen zonder stress
  • Intensieve samenwerking met alle leveranciers voor een topresultaat
  • Coördinatie van de dag
  • Aandacht en zorg voor jullie en jullie gasten
  • Toewijding, passie en jarenlange ervaring