EEN ONBEZORGDE DAG VOL LIEFDE EN AANDACHT

Als professioneel weddingplanner weet ik dat er een heleboel op je pad komt als je gaat trouwen. Je begint samen aan een nieuw avontuur. Maar voordat de grote dag daar is moet er enorm veel geregeld worden. Die organisatie doen jullie niet alleen want vaak worden jullie geholpen door de ceremoniemeester(s) die jullie hebben gevraagd.

Een eervolle maar ook stressvolle taak want op de dag zelf zijn zij voor alles verantwoordelijk. Dat betekent dat jullie als bruidspaar alles los moeten kunnen laten en dat zij als ceremoniemeester(s) heen en weer vliegen en best wat momenten missen van jullie mooie dag. Best zonde want meestal zijn ceremoniemeesters jullie beste vriendinnen, zussen of broers. Maar dat kan anders! Als professioneel weddingplanner kan ik jullie helpen aan een zorgeloze dag voor iedereen!

 

Vinden jullie de voorbereidingen voor jullie droombruiloft veel gedoe, zijn jullie bang om iets te vergeten of zijn jullie gewoon geen organisatietalenten? Dan zijn jullie bij mij aan het juiste adres. Met mijn kennis en ervaring weet ik van elke bruiloft een onvergetelijke dag te maken.

Of jullie nu willen trouwen op een kasteel of op een boerderij en of er een groot of klein budget beschikbaar is, ik help jullie met liefde die droombruiloft te realiseren! Ik werk op maat dus jullie kunnen zelf bepalen wat je zelf wilt doen en wat ik voor jullie mag regelen. Wat ik het belangrijkste vind is dat het jullie dag wordt, dus jullie bepalen en samen maken we er een onvergetelijke dag van!

Ceremoniemeester

Een ceremoniemeester is een must voor iedere bruiloft! Natuurlijk wil je daar het liefst je zus(je) of beste vriendin voor vragen. Maar hoe fantastisch je zus(je) of beste vriendin ook is, je wilt ook dat zij kan genieten van jullie grote dag. Daarom wil je het liefst een ceremoniemeester die niet op de gastenlijst staat. Done! by Dien neemt deze taak met liefde op zich. Vooraf maken we kennis en bespreken we wat jullie belangrijk vinden op jullie grote dag. We gaan samen naar jullie trouwlocatie voor het detailgesprek en daarna ga ik aan de slag met het draaiboek. Op de dag zelf zorg ik ervoor dat jullie verwachtingen worden waargemaakt en jullie samen met jullie gasten optimaal kunnen genieten van jullie droombruiloft!

 

KOSTEN ZIJN AFHANKELIJK VAN DE TIJDSDUUR VAN JULLIE BRUILOFT EN JULLIE WENSEN.

 

PRIJS VANAF €50,- PER UUR

Tips & Tricks

Wil je heel graag lekker alles zelf regelen met je ceremoniemeesters maar weet je niet waar je moet beginnen? Of wil je weten met welke deadlines je rekening moet houden? Of misschien wil je dat er iemand meekijkt naar de offertes die je hebt ontvangen. Het kan allemaal! Ik help je graag met zowel de kleine als de grote dingen. Hulp nodig bij het schrijven van het draaiboek of nog op zoek naar een leverancier die past binnen jullie budget? Onder het genot van een kopje koffie dromen we weg bij de plannen die jullie hebben voor jullie grote dag en krijg je van mij alle handvatten die je nodig hebt om de organisatie van jullie bruiloft compleet te maken. Wil je alleen wat snel advies? Dan is een telefonische afspraak ook mogelijk!

 

ADVIESGESPREK À €65,- PER UUR

van A tot Z

Zijn jullie beide druk met jullie werk of gezinsleven? Of is plannen niet echt jullie ding? Geen probleem, ik neem graag alles voor jullie uit handen. En met alles bedoel ik dan natuurlijk ook echt alles!  Ik doe het uitzoekwerk en regelwerk en jullie hoeven alleen maar keuzes te maken. Jullie kijken vanaf de zijlijn mee en bepalen natuurlijk zelf welke locatie het wordt, hoe jullie trouwkaart er uit komt te zien en wie er op jullie gastenlijst komt te staan. Ook gaan jullie zelf op pad voor de jurk, het pak en de trouwringen, maar verder zal ik alles voor jullie regelen. Tijdens een kennismakingsgesprek zullen we in kaart brengen wat jullie wensen en budget zijn en van daaruit gaan we verder.

 

HET PLANNEN VAN EEN VOLLEDIGE BRUILOFT IS MAATWERK.

 

PRIJS VANAF €1.500,-

EEN ONVERGETELIJKE DAG

Ik wil dat jullie niks vergeten te regelen, dat jullie verwachtingen van de dag realistisch zijn en dat jullie dag verloopt zoals jullie het voor je zien. Ik wil dat jullie en jullie gasten kunnen genieten van de dag. Dat niemand zich ergens zorgen over hoeft te maken én ik wil alleen maar blije gezichten zien en de liefde voelen. Want als jullie genieten, jullie gasten blij zijn en ik de liefde voel, dan ben ik gelukkig en ga ik aan het einde van de dag met een tevreden gevoel naar huis. Dan is die gedroomde bruiloft een onvergetelijke dag geworden waar jullie nog jaren met warme gevoelens aan terugdenken. En dat is waar ik het als weddingplanner voor doe!

 

 

WAT KUN JE VAN MIJ VERWACHTEN?

 

  • Bruiloftvoorbereidingen zonder stress
  • Een huwelijksdag om nooit te vergeten
  • Toewijding, passie en liefde voor mijn vak
  • Persoonlijke aandacht en jullie wensen staat centraal
  • Begeleiding op maat
  • Kennis en expertise
  • Vrolijke, spontane en energieke regeltante die nooit stil zit