Nadine is werkelijk fantastisch in haar werk! We hebben echt nergens op hoeven letten en volledig kunnen genieten van onze dag. Alles verliep soepel en was goed geregeld. En dat is wat je als bruidspaar wilt op je bijzondere dag. Ook in de voorbereiding is ze makkelijk te bereiken en denkt ze mee. De beste keuze die we hadden kunnen maken!
En het is ook nog eens echt een leuke vrouw!

Mikal & Milan

Bruidspaar M&M snijden bruidstaart aan tijdens bruiloft gecoördineerd door Nadine van Done! by Dien als professioneel ceremoniemeester
Bruidspaar luistert naar speech. Nadine van Done! by Dien was ceremoniemeester en stylist

De naam zegt het al. Done! By Dien. Je kunt bij Nadine uit gaan als je iets uit handen geeft dat het geregeld wordt. Drie weken voor de bruiloft sloot Nadine aan als ceremoniemeester en deed ze de styling van onze outdoor wedding. En wat zijn we blij met deze last-minute keuze! We dachten dat we alles zelf konden doen, of het door vrienden konden laten doen. Met Nadine haar diensten werden wij, familie en vrienden enorm ontzorgt op de dag zelf. In de korte tijd hielp ze met de voorbereiding door de styling op zich te nemen inclusief het contact met de leveranciers. Daarnaast zorgde ze dat we een compleet draaiboek hadden. Op de dag zelf was Nadine echt een geschenk. Ze zorgde dat de locatie er helemaal top uitzag. Het zag er echt uit als een sprookje. Van velen gasten kregen we complimenten over de styling en de sfeer die hiermee gecreëerd werd. Voor de rest van de dag zorgde Nadine dat alles soepel liep. Ze deed dit allemaal zo professioneel, met kalmte, flexibiliteit en vriendelijkheid. Op de dag zelf zie je echt wat Nadine waard is. Alles liep soepel en anders zorgde ze dat alles soepel verliep. Wij hebben ons nergens zorgen om gemaakt. Daarnaast is Nadine gewoon een leuk mens! Veel gasten en familie waren lovend over haar. We zijn zo blij met de keuze om Nadine in te schakelen voor de styling en als ceremoniemeester. De beste keuze die we voor onze grote dag hebben gemaakt. Je kunt met Nadine erop vertrouwen dat de dag helemaal soepel verloopt, dat je ontzorgt bent en er een relaxte sfeer hangt. Daarnaast heeft ze in korte tijd ons goed kunnen adviseren over bepaalde keuzes voor de dag zelf. Als je gaat trouwen weet je niet waar je allemaal rekening mee moet houden. Ik raad daarom iedereen aan om Nadine in te schakelen voor je grote dag. Je bent echt een topper! We zijn onwijs blij met haar diensten!

Wesley & Moska

Wij hebben voor de diensten van Nadine gekozen om een volledig ontzorgde dag te hebben, zonder dat we ons zelf ergens mee bezig zouden moeten houden of om druk zouden moeten maken. Bovendien was het de wens om onze ceremoniemeester uit de vriendengroep niet met deze rol op de dag zelf op te zadelen en haar te kunnen laten genieten van de dag. Het hele proces was zowel professioneel als prettig van begin tot eind: grondig doorspreken van de wensen en deze ook grondig en correct verwerken in een draaiboek, maar daarnaast ook de nodige gezelligheid. Wij hadden De Hooge Vuursche als locatie, waardoor we ook niet van locatie naar locatie hoefden te gaan. Het grote voordeel was dat wij rond lunchtijd op de locatie aan konden komen, en Nadine het nodige al met de locatie en met de bloemenleverancier had geregeld voordat wij er uberhaupt waren. Daarnaast was een heel groot voordeel: dat ik (warrige bruidegom) bijna niets hoefde te onthouden van het draaiboek, maar gedirigeerd werd naar de juiste plekken op de juiste tijdstippen, precies zoals ik dat wilde. Er was één leerpuntje voor beide partijen, één essentieel punt (eetzaal op tijd open voor de ouderen) was niet als essentieel gemarkeerd in het draaiboek, maar dit was binnen een mum van tijd opgelost en kon de pret zeker niet bederven!

Ondanks de coronamaatregelen (en de nodige afzeggingen) hebben wij een fantastische bruiloft gehad, mede debet aan de goede diensten van Nadine! En niet geheel onbelangrijk: ook de gasten waren zeer te spreken over Nadine (inclusief de naaste familie), en Nadine schuwde niet om even bij de photobooth op de foto te gaan met enkele aanwezige kinderen!

Jet & Ewout

Nadine van Done! by Dien spreekt als ceremoniemeester de gasten toe vlak na de ceremonie van J&E. Het bruidspaar kijkt naar Nadine
DONE-BY-DIEN-Bianca-Annemiek

"We zijn helemaal aan het nagenieten. We hadden de dag van gister niet willen missen!! Onwijs bedankt voor de dingen die je voor ons gedaan hebt. We zijn ook heel erg blij met jouw aanpak en de energie die je nog hebt gestoken in het afhandelen van punten van onvrede met de locatie.  Fijn dat het zo afgehandeld is, je bent een topper!"

B&A

"Nadine is een topper! Pas kort voor de bruiloft kwamen we met Nadine in contact. Eerlijkheid biedt te zeggen dat we dachten dat we haar niet nodig hadden en onze vrienden prima het ceremoniemeesterschap op zich konden nemen. Maar wat hebben we daarmee Nadine en haar diensten op voorhand onderschat! Want wat is Nadine een enorme toegevoegde waarde op de dag van de bruiloft en daarvoor! Nadine ging direct in de actiemodus en heeft de laatste details, waar we zelf nooit aan gedacht hadden, voor ons in orde gemaakt. Nadine is de onzichtbare hand op je bruiloft: zij zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is, verzorgt en bewaakt het draaiboek, ontvangt de leveranciers en zorgt er voor dat je als bruidspaar nergens aan hoeft te denken en alleen maar hoeft te genieten. Onze bruiloft zou zeker niet zo perfect en zorgeloos zijn geweest als Nadine er niet was geweest. Nadine is een fijn persoon om op je bruiloft te hebben. Ze doet haar werk met zo veel passie en plezier en het was leuk om haar te zien stralen op onze trouwdag. Wij raden ieder koppel met trouwplannen aan om Nadine in te schakelen voor de bruiloft: ze is absoluut de investering waard en je gaat hier zeker geen spijt van krijgen!"

Christiaan & Tineke

DONE-BY-DIEN-CT-Meral-Soydas
Nadine van Done! by Dien heeft overleg met bruid tijdens diner

"Where do we begin with the superstar that is Nadine! we contacted her less than 3 months before our wedding (we had intially planned to do everything ourselves, but soon realised we needed help). Nadine got stuck in straight away and hit the ground running, she was so helpful and took a lot of the stress of planning away from us- especially as we were planning our wedding from a different country. She quickly built up a rapport with our suppliers, and ensured all our wishes were fulfilled. She always made herself available to us, even 1 day before the wedding at 10pm!

On the actual day of the wedding was when we really got to see the value of having Nadine, she remained calm all day and took control of everything, even when things didn't go exactly to plan! She was literally running around all day to ensure everything was running on time, and that we were happy as well as our guests. I have no idea how Nadine was able to organise a surprise video (with my husband) that played on the day, and I had no idea! It really was such a wonderful addition to our special day.

We can't thank Nadine enough for everything she did, to ensure we had the perfect day- If you are considering hiring Nadine for your big day, DO IT! you will not regret it, she's professional, calm, friendly, flexible and incredibly efficient. Hiring Nadine as our ceremoniemeester was the best decision we could have made for our day. I only wish we had thought to hire her sooner!"

Leuvon en Fauzia

"Zelf was ik ceremoniemeester op een bruiloft en is Nadine de drijvende kracht geweest in de week voor, en op de dag van de bruiloft. Als ceremoniemeesters hebben we het contact gehouden met de gasten in de aanloop maar heeft Nadine het overgenomen op de dag zelf. Hierdoor konden wij wat meer genieten van de bruiloft.

Nadine is zeer professioneel. Het beeld wat me beste is bijgebleven is dat ze ons aan tafel zette met het contact van de locatie, en het draaiboek voor de dag doornam waarbij iedereens verantwoordelijkheden goed werden besproken, onduidelijkheden overlegd en laatste wijzigingen doorgegeven. ze houd grip op de planning zonder eraan vast te blijven klampen."

Rutger - ceremoniemeester

DONE-BY-DIEN-CT-Meral-Soydas-21
DONE-BY-DIEN-Inge-en-Remco

"Op het laatste moment heeft Nadine ons nog uit de brand geholpen. Ondanks dat we haar pas later in het proces betrokken heeft ze gelijk alles super opgepakt! Ze heeft ons super goed geholpen met de laatste voorbereidingen en ons tips gegeven van dingen die wij anders zelf waren vergeten. Op de dag zelf heeft ze met haar super helikopterview ervoor gezorgd dat echt alles op rolletjes verliep. Wijzelf en ook onze gasten spreken met alleen maar lof over haar. Echt een topper die er voor zorgt dat jouw bruiloft van begin tot eind perfect zal worden!!! "

Remco en Inge