Done! by dien

Recensies

Nadine is een topper! Pas kort voor de bruiloft kwamen we met Nadine in contact. Eerlijkheid biedt te zeggen dat we dachten dat we haar niet nodig hadden en onze vrienden prima het ceremoniemeesterschap op zich konden nemen. Maar wat hebben we daarmee Nadine en haar diensten op voorhand onderschat! Want wat is Nadine een enorme toegevoegde waarde op de dag van de bruiloft en daarvoor! Nadine ging direct in de actiemodus en heeft de laatste details, waar we zelf nooit aan gedacht hadden, voor ons in orde gemaakt. Nadine is de onzichtbare hand op je bruiloft: zij zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is, verzorgt en bewaakt het draaiboek, ontvangt de leveranciers en zorgt er voor dat je als bruidspaar nergens aan hoeft te denken en alleen maar hoeft te genieten. Onze bruiloft zou zeker niet zo perfect en zorgeloos zijn geweest als Nadine er niet was geweest. Nadine is een fijn persoon om op je bruiloft te hebben. Ze doet haar werk met zo veel passie en plezier en het was leuk om haar te zien stralen op onze trouwdag. Wij raden ieder koppel met trouwplannen aan om Nadine in te schakelen voor de bruiloft: ze is absoluut de investering waard en je gaat hier zeker geen spijt van krijgen!

Christiaan & Tineke

Where do we begin with the superstar that is Nadine! we contacted her less than 3 months before our wedding (we had intially planned to do everything ourselves, but soon realised we needed help). Nadine got stuck in straight away and hit the ground running, she was so helpful and took a lot of the stress of planning away from us- especially as we were planning our wedding from a different country. She quickly built up a rapport with our suppliers, and ensured all our wishes were fulfilled. She always made herself available to us, even 1 day before the wedding at 10pm!

On the actual day of the wedding was when we really got to see the value of having Nadine, she remained calm all day and took control of everything, even when things didn’t go exactly to plan! She was literally running around all day to ensure everything was running on time, and that we were happy as well as our guests. I have no idea how Nadine was able to organise a surprise video (with my husband) that played on the day, and I had no idea! It really was such a wonderful addition to our special day.

We can’t thank Nadine enough for everything she did, to ensure we had the perfect day- If you are considering hiring Nadine for your big day, DO IT! you will not regret it, she’s professional, calm, friendly, flexible and incredibly efficient. Hiring Nadine as our ceremoniemeester was the best decision we could have made for our day. I only wish we had thought to hire her sooner!

Leuvon en Fauzia

Zelf was ik ceremoniemeester op een bruiloft en is Nadine de drijvende kracht geweest in de week voor, en op de dag van de bruiloft. Als ceremoniemeesters hebben we het contact gehouden met de gasten in de aanloop maar heeft Nadine het overgenomen op de dag zelf. Hierdoor konden wij wat meer genieten van de bruiloft.

Nadine is zeer professioneel. Het beeld wat me beste is bijgebleven is dat ze ons aan tafel zette met het contact van de locatie, en het draaiboek voor de dag doornam waarbij iedereens verantwoordelijkheden goed werden besproken, onduidelijkheden overlegd en laatste wijzigingen doorgegeven. ze houd grip op de planning zonder eraan vast te blijven klampen.

Rutger - ceremoniemeester

Op het laatste moment heeft Nadine ons nog uit de brand geholpen. Ondanks dat we haar pas later in het proces betrokken heeft ze gelijk alles super opgepakt! Ze heeft ons super goed geholpen met de laatste voorbereidingen en ons tips gegeven van dingen die wij anders zelf waren vergeten. Op de dag zelf heeft ze met haar super helikopterview ervoor gezorgd dat echt alles op rolletjes verliep. Wijzelf en ook onze gasten spreken met alleen maar lof over haar. Echt een topper die er voor zorgt dat jouw bruiloft van begin tot eind perfect zal worden!!! 

Remco en Inge

Jullie bruiloft Done! by Dien?

Wil jij ook een trouwdag zonder zorgen? Ik help jullie graag om jullie grote dag tot een sprookje te maken. Hebben jullie al ceremoniemeesters aangesteld? Geen probleem! In het gehele voortraject kunnen zij jullie lekker blijven helpen met alle voorbereidingen. Op de dag zelf zal ik alle zorgen van hun uit handen nemen. Zo kunnen zij net als jullie volop genieten van jullie mooiste dag. Kun je ook bij de organisatie van jullie bruiloft wel wat hulp gebruiken? Ik werk op maat dus kan jullie ook met alleen een decoratieplan, contact met leveranciers of het draaiboek helpen. Weten wat ik voor jullie kan betekenen?