Locaties

Als weddingplanner en trouwambtenaar ben ik bij sommige locaties preferred supplier. Dat betekent dat ik een vaste partner ben waarmee zij graag samenwerken. Ook ik kom graag bij hen over de vloer, omdat ik weet dat jullie in goede handen zijn.

 

Fotografie & Video

Fotografie en video zijn ontzettend belangrijk! Maar waar begin je je zoektocht? Door de jaren heen heb ik met vele fotografen en videografen mogen werken en heb ik een fijn lijstje met toppers voor jullie kunnen samenstellen.

 

ENTERTAINMENT

Jullie bruiloft moet een feestje worden waar nog lang over nagepraat wordt. En dan mag goed entertainment uiteraard niet ontbreken. Kies tijdens de ceremonie voor livemuziek, voor extra impact. En boek voor de avond een band of DJ die ervoor zorgt dat de voeten van de vloer gaan. Onderstaande toppers maken jullie bruiloft onvergetelijk!

 

trouwringen

Nu je verloofd bent is het tijd om samen op zoek te gaan naar jullie trouwringen. Goud, titanium of zilver. Met briljant of diamant. Gegraveerd met datum of initialen of zonder gravering. Customized of een standaard ring. De mogelijkheden zijn eindeloos! Deze trouwringspecialisten helpen je graag!

 

Nadine van Giezen van Done! by Dien legt de laatste hand aan de styling van de ceremonieopstelling. Ze brengt de styling en bloemen samen tot een geheel

BRUIDSTAART & SWEETS

Voor de bruidstaart kun je niet zomaar de eerste de beste taartenbakster vragen. Bruidstaarten maken is namelijk echt vakwerk! Van bruidstaart tot sweet table tot zoete lekkernijen, onderstaande dames maken de lekkerste zoetigheden! De proeverij vooraf maakt het extra leuk. Een lust voor het oog en een enorme verwennerij voor je buik!

 

HAAR & MAKE-UP

Op je bruiloft wil je er op je allermooist uitzien. Dan moeten zowel je kapsel als je make-up helemaal passen bij jou en je jurk. Ook wil je niet dat je make-up gaat uitlopen of dat je haar ineens is uitgezakt. Kies daarom altijd voor een professioneel Hair & Make-up artist. Deze dames maken van jou de mooiste jij die er kan zijn.

 

Bloemen & Styling

Mooie witte klapstoeltjes voor de ceremonie, een gaaf prieel of backdrop en een tof bloemstuk. Dinertafels helemaal gestyled in het thema van jullie bruiloft. Of je nu binnen of buiten trouwt, je wilt dat alles klopt! De bloemist en stylist zorgen er samen voor dat jullie dag er precies uitziet zoals in jullie dromen. De dames hieronder maken al jullie dromen waar!

 

STATIONARY

Stationary betekent eigenlijk gewoon drukwerk. Denk aan jullie Save-the-date-kaart en trouwkaart maar ook aan menukaartjes en naamkaartjes. En missschien wil je ook wel een bedankkaartje sturen naar de gasten. Speciaal voor jullie ontworpen of een standaard ontwerpt, jij beslist!